Emperor Anthrax Dimmu Borgir
Children Of Bodom Satyricon
Bring Me The Horizon
Neurosis Carcass Stone

Arcturus tuo avant-garde metallin Nosturiin 31.1.2015

Arcturus tuo avant-garde metallin Nosturiin 31.1.2015

Avant-garde metallin arkkitehti, 
ARCTURUS, keikkailee Helsingin Nosturissa lauantaina 31.1.2015. Tammikuun viimeistä iltaa tunnelmoidaan muun muassa ”The Chaos Path” ja ”Ad Astra” -klassikoiden ulottuvuuksissa ja yhtyeen parhaillaan työstämän uuden materiaalin parissa. Norjalaisviisikon edelliset Suomi-keikat nähtiin vuonna 2012, jolloin yhtye esiintyi täysille katsomoille Tuska-festivaalilla ja Nosturissa.
 
Lähes 30-vuotisen uransa aikana Arcturus on tyylitellyt black metallin, elektronisen ja pop-musiikin rajapinnoilla ja liimannut eri genret toisiinsa onnistuneesti mahtipontisuudella sekä kauhu- ja psykedelia-elementeillä. Vuonna 2014 Arcturus-kokoonpanossa vaikuttavat Steinar "Sverd" Johnsen – koskettimet, Jan Axel "Hellhammer" Blomberg – rummut, Knut Magne Valle – kitara, Hugh Mingay – basso, Simen "ICS Vortex" Hestnæs – laulu.
 
Liput myynnissä Tiketissä maanantaina 27.10. klo 09.00. Liput ennakkoon 29€ (+Tiketin palvelumaksu), ovelta 32€. 

Arcturus-keikka aloittaa TUSKA nimen alla järjestettävien, festivaalin ulkopuolella toteutettavien konserttien sarjan. Tuska-keikkoja tehdään tulevaisuudessa tasaiseen tahtiin, joten kesän festarifiilis on jatkossa läsnä ympäri vuoden. Ei muuta kuin hilselinko pyörimään ja keikoille Tuska-tuttuja moikkaamaan!

edellinen   |   seuraava »